A to vůbec není všechno. Pokud budete ve Špindlerově Mlýně, určitě navštivte restauraci Bakchus, kde si opravdu pochutnáte. V průběhu našich návštěv jsme tady ochutnali vynikající gulášovou polévku servírovanou v domácím chlebu, tagliatelle s kuřecím masem, smetanovou omáčkou a špenátem, rajčatovou polévku, kuřecí prsa s kozím sýrem, vývar z hovězí oháňky, lívanečky, lasagne, moc dobrou krkovici a opečenou cibulí z akčního menu a taky něco jako mix gril pro dva s hranolkami. A určitě jsem ještě na něco zapomněla :-)
Restaurace Medvědín se ale taky nenechala zahanbit a v zimní sezóně jsme tak mohli ochutnat pečená žebra, vepřo knedlo zelo i typicky krkonošský borůvkový koláč se šlehačkou, ten prostě nešlo vynechat. A protože měli zrovna kulajdu, která patří mezi mé nejoblíbenější polévky, musela jsem ji taky otestovat.
Spousta lidí dnes cestuje do různých evropských i exotických destinací a poznává svět. I my. Ale pokládám si otázku..Víme, jak chutná Česko? :-) Je nejvyšší čas to zjistit!
Žádné komentáře:
Okomentovat